Powered By Biljke

 
Powered By Biljke

PoweredByBiljke - edukativno mjesto o zdravlju

Powered By Biljke je blog o zdravijem načinu života koji su 2017. godine pokrenuli Viktorija Jakšić i Filip Štefičar. Viktorija je školovani detox specijalist, a Filip web dizajner i audio producent. Blog je pokrenut u svrhu širenja pozitivnih vibracija, savjeta koji stvarno pomažu ljudima te recepata koji su rađeni isključivo na biljnoj bazi. U kratkom roku svojim radom uspjevaju proširiti blog unutar naše regije te ih danas tako prate ljudi iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije te čak i Amerike.

U rujnu 2018. godine sudjeluju na ZeGeVege festivalu u Zagrebu te predstavljaju svoj najpopularniji recept "VegBurek". Posjetitelji ZeGeVege festivala ovim su receptom ostali oduševljeni, a PBB i dalje nastavlja pomicati granice svoje kreativnosti putem svog bloga na adresi pbb.com.hr. Početkom ove godine započinju i suradnju s VerVitom te u njihovom prostoru Viktorija svoje znanje o biljkama i detoksifikaciji ljudskog organizma širi na redovnoj bazi. Viktorijine edukativne videe možete pogledati na YouTube kanalu "Viktorija PBB", a dnevnu dozu zdravog sadržaja svakako uzmite na službenim PBB Facebook te Instagram profilima.


Savjetovanje
Ako želite preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, a osjećate se izgubljeno u moru preporuka, tretmana, savjetovanja, stučnih naziva itd. istinski ću se potruditi objasniti vam vaše zdravstveno stanje na jednostavan i razumljiv, ali prije svega logičan način. 

https://pbb.com.hr/
 

 
  VerVita preporučuje