Ver Vita d.o.o.

 

O NAMA

VerVita logoVer Vita d.o.o. je 2009. postala prvi uvoznik sokovnika za hladno prešanje u Hrvatskoj, a nedugo zatim asortiman je proširen na blendere, destilatore, dehidratore i ostale uređaje za pripremu sirove i svježe hrane radi zdravijeg načina života. Uređaji su namijenjeni profesionalnoj upotrebi (više od 1000 zadovoljnih ugostitelja) i ponajviše zahtjevnim privatnim korisnicima na području Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije i Makedonije. Ekskluzivni distributeri za JI regiju Europe najvećeg svjetskog proizvođača sokovnika marke Kuvings i američkih blendera Blendtec.

U asortimanu su VerVita brendirani uređaji - jedini izvorni hrvatski brend za sokovnike, blendere i ostale proizvode

Pažljivo biramo uređaje visoke kvalitete kako bismo opravdali naš moto: "Pretvaranje prirode u tekuće zlato."
Servis i rezervni dijelovi su za sve uređaje osigurani tako da se s lakoćom i bezbrižnošću možete odlučiti za Ver Vita d.o.o. proizvode, a veseli i iskusni djelatnici rješit će sva Vaša pitanja. Uređaji mogu biti i idealan dar bližnjima kojima želite pokloniti mogućnost zdravijeg i veselijeg načina života. Upravo zdraviji i veseliji život želimo prenijeti i putem naših radionica.

Sve ostale informacije pretražite slobodno na našoj stranici ili na: https://www.facebook.com/vervitahrvatska

MISIJA

"Pretvaranje prirode u tekuće zlato."

VIZIJA

"Biti prvi izbor kupaca u znanju i tehnologiji uživanja prirode."

 
PREUZMITE DOKUMENTE
  vervita_katalog_2024_compressed.pdf   (40.84 MB)
 
GALERIJA SLIKA
Dani otvorenih vrata Tina Uglješić (zelenarium.com) Tina Uglješić (zelenarium.com) Darko Jurić (Art of raw) Darko Jurić i Anton Rudan Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić, radionica sirove hrane Sanja Tatalović Predavanje o sirovoj hrani VerVita na sajmu Mystic