Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

 

 

 

 

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

VER VITA d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici VER VITA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo
Podijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, telefonski broj.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, broj telefona.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
 • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 • pravo na prenosivost podataka
 • pravo na povlačenje privole
 • pravo na podnošenje prigovora
 • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere.

 

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici vervita.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka VER VITA d.o.o.
VER VITA d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.vervita.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Molimo da krajnji korisnici pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi razumjeli koje informacije VER VITA d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.
Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu prodaja@vervita.hr

Molimo da krajnji korisnici pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.vervita.hr internetske stranice.
Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.vervita.hr.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka VER VITA d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu "Izjava o povjerljivosti" na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.vervita.hr.

Svaki krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

VER VITA d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.vervita.hr Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, slanje povratnih informacija VER VITA d.o.o. može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

VER VITA d.o.o. neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

Osobne podatke će VER VITA d.o.o. koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. VER VITA d.o.o. može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži VER VITA d.o.o. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na prodaja@vervita.hr. U toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje VER VITA d.o.o. proizvoda i usluga, VER VITA d.o.o. traži dozvolu krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko kao krajnji korisnik ne želite primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na prodaja@vervita.hr ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštitu podataka VER VITA d.o.o. uzima ozbiljno i poduzimamo mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako VER VITA d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s www.vervita.hr Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti www.vervita.hr Internetsku stranicu. VER VITA d.o.o. ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

 

Izjava o ograničenju odgovornosti

VER VITA d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici.
Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.
Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.
Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke VER VITA d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ovih stranica ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice.

 

Izjava o konverziji valute

Sva plaćanja se izvršavaju u Eurima. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u EUR se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

 

Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice vervita.com prihvaćate ove Uvjete korištenja.
Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke VER VITA d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.
Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

 

Uvjeti prodaje

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala putem našeg WEB SHOPA.

Cijene u WEB SHOP-u izražene su u € s PDV-om.

Istaknute cijene sadržavaju akcijski popust. U slučaju promjene cijena sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Valjanost predračuna je 5 dana.

Proces kupovine, uvjeti poslovanja, kupnje i prodaje robe putem našeg WEB SHOP-a definirani su slijedećim parametrima: registracija korisnika, narudžba, odabir načina plaćanja, dostava, povrat i reklamacija robe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web aplikacije na našem WEB SHOP-u.

VER VITA d.o.o. Vam omogućuje naručivanje proizvoda plaćanjem izravno putem interneta (WEB SHOP) i to:

NAČINI PLAĆANJA:

 • Do 12 rata bez kamata za kartice: ZABA, PBZ, American Express, Diners
  Nakon odabira plaćanja Karticama i unosa broja kartice sustav će automatski prepoznati vrstu kartice i za gore navedene kartice izaberite broj rata po želji (najviše 12). Minimalni iznos narudžbe za mogućnost plaćanje na rate je 500,00 kn
 • Jednokratno
  Karticom tekućeg ili transakcijskog računa (Maestro) - sve banke, Kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover, Dinacard
  Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom (odabir načina plaćanja prilikom naručivanja u našem web shopu ili po primitku ponude od strane VER VITA d.o.o.)
  Gotovinom pouzećem (po primitku pošiljke kuriru dostavne službe na ruke)

1. Plaćanje po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom dostave na navedenu adresu dostavljaču kurirske službe, tek kada robu stigne na Vašu adresu. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Plaćanje kreditnim karticama:

Do 12 rata bez kamata za kartice: ZABA, PBZ, American Express, Diners
Visa kartica ostalih banka jednokratno
MasterCard kartica ostalih banaka jednokratno
Maestro kartica svih banaka jednokratno

American Express MasterCard Maestro Visa Diners Discover Dinacard

 

3. Virmansko plaćanje

NALOGOM ZA PLAĆANJE (VIRMAN-UPLATNICA) – e-bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisanog predračuna čija je opcija 5 dana.

Kod izbora ovog načina plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - banka, pošta, Fina...
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

VER VITA d.o.o., Lanište 1f, 10020 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR2323400091110737794
SWIFT: PBZGHR2X
Svrha: plaćanje po predračunu
Poziv na broj: model prazno -50-BROJ PREDRAČUNA-01
Iznos: "iznos narudžbe"

Za sve dodatne informacije - KONTAKT MOBITEL: 095/554 52 06

U cilju brže obrade i isporuke narudžbe Vas pošaljite mail sa detaljima uplate na prodaja@vervita.hr

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o tome će obavijestiti kupca e-mailom i/ili telefonom te dogovoriti novi termin isporuke ili povrat novca.

 

Dostava

''Od vrata do vrata unutar 1 radnog dana''. Vršimo povoljniju i bržu isporuku prema Vama.

Naručena roba dostavlja se do ispred kuće, zgrade... Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200€, a za narudžbe manje od tog iznosa naplaćuje se 6€ na području cijele Hrvatske.

Rok isporuke računa se od trenutka kad zaprimimo uplatu naručene robe na naš žiro račun ili kada transakcija putem kreditne kartice bude autorizirana i odobrena.

Dostava u Sloveniju - dostava se naplaćuje 10€
Dostava u ostale zemlje Europske Unije - dostava se naplaćuje 30€


Šaljemo kurirskom službom DPD ili GLS.

Narudžbe koje zaprimimo radnim danom putem e-maila ili telefonski do 13.30h, isporučujemo vam isti dan sa naše adrese kurirskom službom, a dostavlja vam se drugi radni dan na vašu adresu u toku dana (okvirno vrijeme kurirske dostave, 10h-16h).

Preostale narudžbe, pristigle poslije 13.30h, isporučujemo drugi radni dan i stižu dan kasnije na vašu adresu.

Isporuka i dostava pošiljaka se vrši svakim radnim danom osim subote, nedjelje i praznika.

Za pristigle narudžbe koje se naručene preko neradnih dana, (vikend, blagdanski dani, državni praznici) naručenu pošiljku isporučujemo prvi radni dan i očekujte dostavu na vašoj adresi u roku od 1 radnog dana od kad smo poslali, izuzev otoka (za raspored vožnje na otoke, pogledajte pri dnu ove iste stranice).


Dodatno pojašnjenje:

Ako ste naručili u nedjelju narudžbu putem weba u ponedjeljak je šaljemo, a u utorak vam je kurir dostavlja na vašu adresu.

Sve narudžbe naručene u petak do 13.30h isporučujemo isti dan i dostavljaju se u ponedjeljak Vama na adresu.

Sve narudžbe pristigle u petak iza 13.30h isporučujemo u ponedjeljak kako bi vam bile dostavljene u utorak u tijeku radnog vremena.

Prilikom narudžbe potrebno je ostaviti kontakt broj mobitela ili telefona kao obavezan podatak za slučaj da vas kurir ne pronađe u tom trenutku na adresi, nazvati će vas na taj broj za ponovnu besplatnu dostavu isti dan.

Ukoliko je potrebno, napišite nam dodatnu informaciju kako bi olakšali sam tijek dostave vama i kuriru ( koju ćemo mi prenijeti na naljepnici pošiljke kurirskoj službi)

primjer; ''Dostaviti iza 15h'', ''Nazvati na mobitel prije dostave'', ''Ulaz iza zgrade 1.kat'' i sl.

Nakon što se nam ostavili broj mobitela kao obavezan podatak, primit ćete 2 sms poruke:

 1. sms- kada je vaša pošiljka pripremljena za isporuku kod nas u trgovini
 2. sms- drugi radni dan stiže vam obavijest o terminu dostave, 2-3h prije same dostave vaše pošiljke.

 

Kod isporuke na hrvatske otoke, dostava može potrajati dulje od 24h.

 

Mjesta koja podležu posebnoj dostavi:
20226 Babine Kuće
22235 Kaprije
23294 Premuda
23291 Sestrunj
23287 Veli Rat
20225 Babino Polje
20221 Koločep
20226 Polače
23295 Silba
20226 Velika Loza
20225 Blato
20224 Korita
23287 Polje
20290 Skrivena Luka
23287 Verunić
23286 Božava
20225 Kozarica
20226 Pomena
20225 Sobra
23281 Zaglav
23285 Brbinj
20290 Lastovo
20226 Pristanište
23287 Soline
20290 Zaklopatica
23292 Brgulje
20222 Lopud
20224 Prožura
20226 Soline
23292 Zapuntel
21430 Donje Selo
23282 Luka
20224 Prožurska Luka
21430 Srednje Selo
22232 Zlarin
23286 Dragove
23284 Mali Iž
22233 Prvić Luka
21432 Stomorska
23291 Zverinac
21225 Drvenik Mali
20224 Maranovići
22234 Prvić Šepurine
20223 Suđurađ
23286 Zverinac
21225 Drvenik Veliki
21430 Maslinica
23283 Rava
51561 Susak
22236 Žirje
20290 Glavat
23292 Molat
23291 Rivanj
20290 Sušac
23282 Žman
21432 Gornje Selo
21432 Nečujam
21430 Rogač
20223 Šipanjska Luka
23294 Premuda
20226 Goveđari
20226 Njivice
20225 Ropa
20226 Tatinica
21430 Grohote
20224 Okuklje
23281 Sali
20290 Uble
51552 Ilovik
23296 Olib
20224 Saplunara
51562 Unije
23293 Ist
20290 Pasadur
23285 Savar
23284 Veli Iž

 

Povrat i reklamacije

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Kako bi ste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni i nekorišteni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku NE PREUZIMATE OD DOSTAVLJAČA. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili oštećenje proizvoda sa kurirskom službom i poslali Vam novi.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj.

Svoju reklamaciju nam možete javiti na naše kontakt telefone 095/554 52 06 ili pismeno na mail prodaja@vervita.hr

Prilikom reklamiranja proizvoda, molimo Vas da nam javite broj narudžbe ili broj računa kojim je naručen/kupljen reklamirani proizvod.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br.41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte na adresu: VER VITA d.o.o., Lanište 1f, 10020 Zagreb, Hrvatska  ili e-mail adresu: prodaja@vervita.hr
Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

 

Linkovi

Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. VER VITA d.o.o. ne odgovara za sadržaj na vanjskim internet stranicama.

 

Kolačići - cookies

Korištenje kolačića (cookies)

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga.
Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Što su kolačići?

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše Internet stranice. To omogućuje našoj web stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom vašeg surfanja. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene - web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

Da bi „kolačiće“ mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ te GDPR direktivi, treba nam vaša privola.

Vrste kolačića

 • Kolačići sesije i Trajni kolačići
  • Kolačići sesije (session cookies) su privremeni kolačići koji istječu nakon što napustite web stranicu. Ti kolačići su obvezni za pravilan rad određenih aplikacija ili funkcionalnosti na ovoj Stranici.
  • Trajni kolačići (persistent cookies) se koriste radi poboljšanja iskustva naših korisnika (npr. pamćenje detalja prijave, tako da ih ne morate upisati svaki put kada possjetite web stranicu). Ti kolačići ostaju u kolačić datoteci Vašeg preglednika duže vrijeme. Taj vremenski period ovisit će o izboru postavki na Vašem Internet pregledniku. Trajni kolačići omogućuju da se podaci prenesu na web server svaki put kada posjetite stranicu.
 • Kolačići prve i treće strane
  • Kolačići prve strane (first-party cookies) - izdaje ih ova Internet stranica. Ovi kolačići često služe za pravilan rad web stranice te za pamćenje Vaših preferenci na web stranici.
  • Kolačići treće strane (third-party cookies) su kolačići koji su postavljeni od strane druge web stranice ili usluge kao što je npr. YouTube. Nemamo pristup ni kontrolu nad ovim kolačićima. Trebate se konzultirati sa odgovarajućim pravilima o privatnosti tih trećih strana. Ako se nalazite u Europskoj uniji možete saznati više o tome kako treće strane koriste ove vrste kolačića na sljedećem linku: http://www.youronlinechoices.eu/.
 • Neophodni i ostali kolačići
  • Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga. Na primjer, omogućuju vam navigaciju po web stranici i mogućnost prijave u sigurna područja. Korištenjem ove Internet stranice automatski dajete privolu na uporabu neophodnih kolačića bez kojih web stranica ne može funkcionirati.
  • Kolačići za performanse prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu, na primjer, na koje stranice posjetitelji najčešće dolaze i ako dobiju poruke o pogreškama sa tih stranica. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identificiraju posjetitelja. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su anonimne. Koriste se samo za poboljšanje funkcioniranja ove web stranice.
  • Funkcionalni kolačići omogućuju našoj web stranici da pamti odabire i prilagodbe koje ste napravili tijekom posjeta i pružaju poboljšane osobne značajke. Na primjer, pamćenje promjena jezičnih postavki ili preferencije valute. Također se mogu koristiti kako bi se omogućilo trećim stranama (kao što je AddThis) kako bi pružili alate za društveno dijeljenje i zapamtili vaše željene usluge dijeljenja.
  • Marketing kolačići se koriste za praćenje posjetitelja preko web stranice. Namjera je prikazati oglase koji su relevantni i zanimljivi za pojedinog korisnika, a time i više vrijedni za izdavače i oglašavače trećih strana.

Kolačići koji se koriste na ovoj Internet stranici:

 • PHPSESSID
  • Kolačići s imenom PHPSESSID sadrže samo referencu na sesiju pohranjenu na web poslužitelju. Nijedan podatak nije pohranjen u korisnikovom pregledniku i ovaj kolačić može se koristiti samo na trenutnoj web stranici.
  • Kolačići prve strane
  • Sesijski kolačić
 • cc_cookie_accept
  • Kolačić koji se koristi za pamćenje postavki korisnika - prihvaćanje korištenja svih kolačića na ovoj internet stranici.
  • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
  • Sesijski / Trajni kolačić (ako ne prihvatite sve kolačiće onda je Sesijski kolačić, u suprotnom je Trajni kolačić sa trajanjem od 1 godine)
 • cc_cookie_decline
  • Kolačić koji se koristi za pamćenje postavki korisnika - prihvaćanje korištenja samo neophodnih kolačića na ovoj internet stranici.
  • Kolačići prve strane
  • Sesijski / Trajni kolačić (ako prihvatite sve kolačiće onda je Sesijski kolačić, u suprotnom je Trajni kolačić sa trajanjem od 1 godine)
 • exp_
  • Razni kolačići koji počinju sa 'exp_'. To su kolačići postavljeni od strane našeg sustava za upravljanje sadržajem i sadrže podatke kao što su: kad ste posljednji put posjetili našu web stranicu, prethodne stranice koje ste pogledali, duljina sesije za prijavljenog korisnika, ID sesije... Ove podatke koristimo samo za bolju funkcionalnost internet stranice. 'exp_csrf_token' se koristi kod slanja formi na stranici, to je jedinstveni i nasumični niz brojeva i slova koji štite našu web stranicu od neželjene pošte.
  • Kolačići prve strane
  • exp_csrf_token je sesijski kolačić, ostalo su trajni kolačići
 • __atuvc, __atuvs, _ga, _gid, act, bku, c_user, cw_id, datr, fr, loc, mus, na_id, na_tc, ouid, presence, sb, ssc, ssh, sshs, uid, uvc, wd, xs
  • Ova web stranica koristi AddThis, pružatelja usluga socijalnih dodataka i usluga web analize koje nudi Add This, Inc. ("AddThis"). AddThis koristi kolačiće kako bi vam omogućio dijeljenje sadržaja putem društvenih medija. Kada koristite alate za dijeljenje sadržaja na našoj web stranici AddThis također prikuplja podatke o tome što se dijeli, kada i kako. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se na AddThis poslužitelj i pohranjuju se tamo. AddThis će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice i sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici za operatore web stranice. AddThis može prenijeti te podatke trećim stranama, ako je to propisano zakonom ili ako treće strane obrađuju podatke u ime AddThis. AddThis također može koristiti podatke koji nisu osobni podaci o posjetima naše web stranice u cilju pružanja usluge ciljanim oglašavanjem. Pogledajte AddThis Pravila o privatnosti na sljedećem linku: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy. Na toj stranici možete isključiti prikupljanje Vaših podataka za mrežno oglašavanje temeljeno na ponašanju.
  • Kolačići prve strane
  • Trajni kolačići
 • _ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_
  • Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće za analizu vašeg korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se i pohranjuju na Google poslužitelju u Sjedinjenim Američkim Državama. Google koristi ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, pružajući izvješća o aktivnostima na web stranici za operatore web stranice. Google može prenijeti te podatke trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrade podatke u ime Googlea. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Pogledajte Google Pravila o privatnosti na sljedećem linku: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html. Google je razvio dodatak za preglednik kojim možete spriječiti korištenje vaših podataka za Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js). Možete ga preuzeti ovdje: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Kolačići prve strane
  • Trajni kolačići

Kako prihvatiti ili odbiti kolačiće

Uvijek možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našoj web stranici, no to može utjecati na njenu funkcionalnost.

Okvir za postavke kolačića nalazi se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Na sljedećim linkovima možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih web preglednika: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Opera. Neki preglednici Vam omogućuju surfanje u "anonimnom" načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaš uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Postoje i mnoge aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik da biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici www.allaboutcookies.org.

 

Popust za prvu kupnju

Registrirajte se i ostvarite popust za prvu kupnju na odabrane uređaje!
Napomena: popust za prvu kupnju vrijedi samo na uređaje koji nisu na akciji. Akcije i popusti se ne zbrajaju!

Ostvarite popust 10% na sljedeće uređaje:

 • Brita Aluna Memo
 • Brita Elematis XL
 • Britta Fill&Go bočice
 • Brita Vital bočice
 • Brita Flow spremin za vodu
 • Brita Marella Memo
 • Brita MAXTRA+ filteri
 • Brita On Tap
 • Brita Style LED
 • ChufaMix Classic
 • ChufaMix Premium
 • Dehidratori hrane VerVita (svi modeli)
 • Destilator vode Megahome
 • Destilator bilja Megahome
 • Električna gulilica BASIC
 • Električna gulilica PRO
 • Kefirko 848ml
 • Kefirko 1400ml
 • Kefirko set za sir 848ml
 • Kefirko set za sir 1400ml
 • Komercijalni sokovnik VerVita Chef (Kuvings CS600)
 • Komercijalni sokovnik VerVita MasterChef (Kuvings CS700)
 • Kućni kameni mlin za brašno Billy 1
 • Kućni kameni mlin za brašno Billy 2
 • Kućni kameni mlin za brašno Oktagon 1
 • Kućni kameni mlin za brašno Oktagon 2
 • Kuvings CB1000 komercijalni vakuumski blender
 • Mini Salad Spinner sušač salate
 • OmniBlend V s posudom 1.5l
 • OmniBlend V s posudom 2l
 • OmniBlend V s posudom 4l
 • Preša za ulje Yoda Home PRO
 • Ručna sjecklalica Mavo
 • Salad Master sušač salate
 • SodaStream Art
 • SodaStream Duo
 • SodaStream Terra
 • Sokovnik VerVita Elite (Kuvings EVO820)
 • Sokovnik VerVita Mini
 • Sokovnik VerVita Motiv1 (Kuvings Motiv1)
 • Sokovnik VerVita PRO (Kuvings B6000)
 • Sokovnik VerVita REVO830 (Kuvings REVO830)
 • Sokovnik VerVita AUTO10 (Kuvings AUTO10)
 • Spiralizator TO GO
 • Spiralizator VerVita Spiralko
 • VerVita Easy
 • VerVita XXL sokovnici
 • VrećaVita vrećica za biljna mlijeka
 • Yasna pročišćivač vode

Ostvarite popust 5% na sljedeće uređaje:

 • Blendec Classic 575
 • Blendtec Connoisseur 825
 • Blendtec Designer 650
 • Blendtec Designer 725
 • Blendtec EZ600
 • Blendtec Professional 750
 • Blendtec Professional 800
 • Blendtec Stealth 885
 • Blendtec Total Blender
 • Dahlert DT-WP-22 pročišćivač vode 5u1
 • Magimix 3200XL
 • Magimix 4200XL
 • Magimix 5200XL
 • Mahimix 5200XL Premium
 • Sahara sklopivi dehidrator
 • Sedona Combo P9150
 • Sedona Combo S9150
 • Sedona Supreme

Registrirati se možete na sljedećem linku:  REGISTRIRAJ SE