Luka Hinić - Healthy Vibrant Life

 
Luka Hinić - Healthy Vibrant Life

Luka Hinić je regenerativni specijalist detoksikacije.

Još od srednje škole imao je zdravstvenih problema. Nakon cijelog desetljeća borbe, bolnica i lijekova dijagnosticirane su mu 4 autoimune bolesti - Kronova bolest, reumatoidni artritis, gastritis i autoimuni hepatitis.

Živio je kaotičnim životnim stilom punim partijanja, alkohola, cigareta, droge i agresivnog ponašanja jer je pokušavao pobjeći od svojih problema.
U 26-oj godini nije mu preostalo ništa drugo nego biti do kraja života na lijekovima i čekati transplantaciju jetre zbog otkazivanja jetre.

To je bio trenutak takvog očaja da se otvorio novim mogućnostima, pristupima i metodama. Preko poznanika je saznao za dr. Roberta Morsea. Kroz njega je počeo učiti o detoksikaciji, moći i povezanosti tijela, uma i duše.


Luka se izliječio od svih dijagnoza koristeći detoksikaciju s hranom i post, ali istovremeno radeći i na mentalnom, emocionalnom i duhovnom nivou te sada živi kompletno drugačiji život, zdraviji i mirniji nego ikad prije.
Svojim iskustvom, te stečenim znanjem i mudrošću služi kao inspiracija i motivacija svima koji su se u životu našli pred svojevrsnim zidom, koji nisu htjeli prihvatiti ograničenja koja im se nameću, koji su slutili da je moguće više, bolje, jače. Svojim primjerom dokazuje da je sve moguće.

Danas Luka vodi i podučava tisuće drugih iz cijeloga svijeta kako da se iscijele kroz detoksikaciju tijela, uma i duše produbljujući pritom vlastito razumijevanje tijela, prirode i života u skladu s prirodnim zakonima.

https://lukahinic.com/
 

info@lukahinic.com

  

 
GALERIJA SLIKA
Luka Hinić Luka Hinić Luka Hinić
  VerVita preporučuje