Ver Vita d.o.o.

 

O NAMA

VerVita logoVer Vita d.o.o. se od 2009. godine vrlo uspješno bavi djelatnošću prodaje sokovnika, blendera, destilatora i dehidratora s naprednom tehnologijom, koja je namijenjena profesionalnoj upotrebi i zahtjevnim privatnim korisnicima na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Točnije, radi se o preko više od 600 ugostiteljskih objekata koje koriste naše sokovnike te nebrojeno zadovoljnih privatnih korisnika naših uređaja.

Pažljivo biramo uređaje visoke kvalitete kako bismo opravdali naš moto: "Pretvaranje prirode u tekuće zlato."
Servis i rezervni dijelovi su za sve uređaje osigurani tako da se s lakoćom i bezbrižnošću možete odlučiti za Ver Vita d.o.o. proizvode. Uređaji mogu biti i idealan dar bližnjima kojima želite pokloniti mogućnost zdravijeg i veselijeg načina života. Upravo zdraviji i veseliji život želimo prenijeti i putem naših radionica.

Sve ostale informacije pretražite slobodno na našoj stranici ili na: https://www.facebook.com/vervitahrvatska

MISIJA

"Pretvaranje prirode u tekuće zlato."

VIZIJA

"Biti prvi izbor kupaca u znanju i tehnologiji uživanja prirode."

 
PREUZMITE DOKUMENTE
  katalog_vervita_2020_compressed.pdf   (38.43 MB)
 
GALERIJA SLIKA
Dani otvorenih vrata Tina Uglješić (zelenarium.com) Tina Uglješić (zelenarium.com) Darko Jurić (Art of raw) Darko Jurić i Anton Rudan Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić Marina Grubić, radionica sirove hrane Sanja Tatalović Predavanje o sirovoj hrani VerVita na sajmu Mystic