Zdrawi kutak & VerVita na Hotel&Gastroteh sajmu!

 

S ponosom objavljujemo da Zdrawi kutak i VerVita i ove godine sudjeluju na HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodnom sajmu gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa od 22. do 26. veljače 2017. na Zagrebačkom velesajmu!

Posjetiteljima sajma pripremati ćemo prefine hladno cijeđne sokove i smoothie iz odličnih VerVita uređaja, a posjetitelji će moći uživati u vrhunskim radionicama izrade zdravih napitaka i prefinih bezglutenskih slastica te se informirati o kućnim uređajima za izradu napitaka, dok će se ugostitelji na našem štandu moći informirati o vrhunskoj ugostiteljskoj opremi za uvođenje segmenta zdravih napitaka u njihove objekte, uz našu akcijsku sajamsku ponudu usluga za obuku njihovih zaposlenika za izradu samih napitaka te ostale popratne usluge.

Za sve ugostitelje VerVita je pripremila vaučere s popustom na komercijalne uređaje!

Pozivamo sve Zagrepčane, te sve one koji će tih dana boraviti u Zagrebu da nas posjete u paviljonu 8, te se odlično provedu na ovome prefinom gastronomskom sajmu!

Radno vrijeme sajma za posjetitelje je svaki dan od 10:00 - 19:00h

Cijene ulaznica:

  • Jednokratna ulaznica 25,00 kuna
  • Jednokratna ulaznica za umirovljenike 10,00 kuna
  • Jednokratna ulaznica za učenike i studente besplatno

Na tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se kuhari upoznati neposredno prije natjecanja!

I ove godine paralelno se održava 26. međunarodni sajam Nautike, gdje će se objediniti jedna cjelina hrvatske turističke ponude, koja uključuje vrhunsku gastronomiju i nautički turizam.

Veselimo se vašem dolasku!

http://zdrawi-kutak.com/

 
  Sokovi vijesti