Siječanj u znaku Blendtec-a!

 

Do kraja siječnja iskoristite poseban popust na vrhunske američke Blendtec Blendere!

Blendtec - posljednji blender koji ćete ikada kupiti!

Blendtec blenderi su proizvedeni u skladu s najvišim komercijalnim standardima, što ih čini najnaprednijim blenderima koje možete kupiti.

DO KRAJA SIJEČNJA ISKORISTITE POPUST -5% NA SVE NAČINE PLAĆANJA NA SVE BLENDTEC BLENDERE!

PRIPREMILI SMO I KOMPLETE S TWISTER POSUDOM ZA NAMAZE KOJU UZ BLENDER MOŽETE DOBITI S ČAK -25% POPUSTA NA REDOVNU CIJENU!

Krenimo zajedno zdravo u 2018. godinu!

Blendtec Classic 570 (-5%) + Twister posuda (-25%)

4.410,00 kn  3.985,50 kn (ušteda 424,50kn!)

Blendtec Designer 625 (-5%) + Twister posuda (-25%)

6.010,00 kn  5.505,50 kn (ušteda 504,50kn!)

Blendtec Designer 725 (-5%) + Twister posuda (-25%)

7.510,00 kn  6.930,50 kn (ušteda 579,50kn!)

Blendtec Professional 800 (-5%) + Twister posuda (-25%)

10.900,00 kn  10.151,00 kn (ušteda 749,00kn!)

 

POSUDA KOJA SE LAKO ČISTI 

Daje vam savršeno glatku smjesu, svaki put. Patentirani dizajn peterostrane posude automatski povlači sastojke prema nožu, te zahvaljujući jedinstvenom dizajnu smjesa se ne lijepi za nož i dno posude.


DUGOTRAJNI I JAKI NOŽEVI

Blendtec noževi su izrađeni od hladno kovanog kaljenog čelika i do 80% deblji i 10 puta jači od noževa drugih blendera. Posebnost - tupi noževi umjesto oštrih. Zašto? Sa oštricom koja vrti više od 480 km/h, nema potrebe za oštrim noževima da bi dobili savršeno glatku teksturu. Umjesto rezanja voća, povrća, leda leda i smrznutog voća s oštrim noževima, veliki, tupi noževi pulveriziraju smjesu. Prilikom čišćenja ne morate se bojati da ćete se porezati!
 

SUČELJE NA DODIR

Blendtec blenderi imaju moderne kontrole osjetljive na dodir koji ne samo da izgledaju super, nego i čine sve, od blendanja do funkcije čišćenja, lakšeg nego ikad. Nema više držanja na oku blendera dok radi-stvarajte savršeni kombinacije svaki put sa samo jednim dodirom. Elegantan, plošni dizajn za lako održavanje.

 

NESLOMLJIV DOSJED NOŽA

Dosjed vrti nož, odnosno, prenosi snagu motora na nož. Kada je motor snažan kao kod Blendtec blendera, dosjed mora biti trajan, zato svi Blendtec blenderi imaju čvrsti metalni dosjed kojeg nikada nećete trebati zamijeniti.

 

SNAŽAN MOTOR INDUSTRIJSKE SNAGE 

Blendtec blenderi imaju jake motore industrijske snage, kao kod blendera koji se koriste u ugostiteljstvu. Njegov motor može samljeti i najtvrđe sastojke poput leda, smrznutog voća i sirovog povrća, uz savršeno glatku konzistenciju u trenu.

 

GARANCIJA 8 GODINA

Garancija na bazu s motorom je punih 8 godina, a na posudu čak 8000 ciklusa!

 

TWISTER POSUDA
BPA free Twister posuda je savršena za izradu maslaca od orašastih plodova (kikiriki, lješnjak, badem...), hummusa, hrane za bebe, umaka ili raznih namaza, te za sve ostale guste smjese. Jedinstveni twister poklopac s ugrađenim metlicama koje rotirate rijekom blendanja te tako odvajate smjesu sa stijenki i gurate ju prema nožu.
U kompletu dobivate posudu zapremnine 900 ml,  twister poklopac s ugrađenim metlicama, klasični poklopac s otvorom za ventilaciju, te posebno dizajniranu silikonsku lopaticu s kojom ćete moći izvaditi sav sadržaj posude.

 
 
 
OSTALI POPUSTI U SIJEČNJU:
 
SOKOVNIK VERVITA XXL

Sokovnik za hladno prešanje s velikim otvorom za ubacivanje voća i povrća!

Sa samo 65 okretaja u minuti polagano preša voće i povrće, te na taj način sačuva sve vitamine, minerale i enzime u dobivenom soku. Što sve možete cijediti:

Voće (jabuke, naranče, ananas, šipak-nar, jagode, limun, jagode...)
Povrće (mrkvu, ciklu, krastavce, zelje, paprike, rajčice...)
Zeleno lisnato povrće (špinat, blitva, kelj, celer, lišće mrkve...)
Također možete raditi biljna mlijeka (bademovo, sojino, zobeno...)

Dolazi u kompletu sa 3 sita - za izradu sokova i biljnih mlijeka,te sitom za smoothie i sladoled!

Garancija za kućnu upotrebu:  5 godina na motor, 1 godina na ostale dijelove

SAZNAJ VIŠE O SOKOVNIKU ->

 

DESTILATOR VODE MEGAHOME

Kućni uređaj za proizvodnju 100% čiste destilirane vode.

Svježe destilirana voda, čuvana u staklenom vrču ili staklenim flašama iznimno je pogodna za redovitu konzumaciju - odlična je u sokovima, juhama, čaju, kavi, također za kućne ljubimce, a poslužit će i za peglu, čistač na paru i akumulator.

Garancija na uređaj: 7 godina

SAZNAJ VIŠE O DESTILATORU ->

 

 MALA ŠKOLA SIROVE HRANE 

10. i 11.02.2018. (2 dana x 4 sata)

Sirova hrana bazirana na bilju (eng. plant based), čarobna je formula mladosti, ogromne energije, ljepote, zdravlja i vitalnosti za mnoge ljude diljem svijeta. Ako i ti želiš promijeniti svoj život i živjeti njegovu najljepšu verziju, Mala škola sirove hrane je idealan početak tvog puta.

Maloj školi sirove hrane, kroz dva dana, nauči kako brzo i jednostavno pripremati zdrave i hranjive obroke i deserte bez umjetnih dodataka i kuhanja i kako ih na najlakši način uvesti u svoj život. Uravnoteži svoju tjelesnu masu, očisti organizam i uživaj u promjenama koje ti slijede.

VAŽNO: Ne moraš preseliti na pusti otok da bi se te promjene ostvarile. Kako je to moguće, saznaj u Maloj školi. smile

PROGRAM:

1. DAN – OSNOVE SIROVE PREHRANE:

Prvi dio:

  • Zašto uvesti sirovu hranu
  • Kako uvesti sirovu hranu (nabavka namirnica, planiranje, čuvanje hrane)
  • Koji uređaji su potrebni
  • Što jesti u danu
  • Dodatak: čime zamijeniti kavu

Drugi dio:

  • Pripremamo doručak
  • Pripremamo ručak
  • Pripremamo desert

2. DAN – BILJNI MLIJEČNI PROIZVODI I DEHIDRIRANJE:

Prvi dio: Mliječni proizvodi, uz fermentiranje (mlijeka, namazi, pudinzi, fermentirani jogurti, fermentirani sirevi). Pripremamo tri recepta.

Drugi dio: Dehidriranje (krekeri, kruhovi, čipsevi, palačinke, granola…). Pripremamo tri recepta.

Prvi dan pripremit ćemo četiri recepta, jer je prvi dio dana pretežno teoretski, a drugi dan ćemo pripremiti ukupno šest recepata. Sve namirnice su uključene u cijenu, kao i degustacija svega što ćemo pripremati.

2018. godina će biti godina velikog preokreta po pitanju prehrane i pogleda na vrstu hrane koju jedemo. Pridruži se ljudima koji su već dio ove promjene i započni najbolji dio svog života – odmah.

 

Predavač: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 5 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Kada i gdje: 10. i 11. 2. 2018., od 16:00 do 20:00 sati u VerVita, Lanište 1f, Zagreb.

Cijena: 890 kn (PDV uključen). Za prijave i uplate do 5.2.2018., ostvari 10% popusta i uživaj na Maloj školi sirove hrane po cijeni od 801 kn (PDV uključen).

 
 
  Sokovi vijesti