Sokovnik VerVita PRO 2. generacija (Kuvings C9500)

 

 

DRUGA GENERACIJA SOKOVNIKA VERVITA PRO (Kuvings C9500)!

Svjetski sokovnik br. 1 postao je još malo bolji!

 

 

 

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU 1. i 2. GENERACIJE VERVITA PRO SOKOVNIKA?

 

1. VANJSKI IZGLED

Prvo što ćete primijetiti je vanjska razlika u dizajnu – nov, moderan izgled kućišta, tipke za uključivanje/isključivanje sada su s desne strane, te novi čep na otvoru za sok od inoxa.

2. BUBANJ

Novi bubanj je još lakše očistiti jer više nema silikonska vratašca s donje strane.

3. SITO I VIJAK

Novi dizajn sita i vijka smanjio je količinu pulpe u soku, tako da ćete dobiti još bistriji sok.

4. ČEP ZA SOK

Novi čep na izlazu za sok sada je znatno čvršći, te je izvana obložen inox-om.

5. PRIJENOS VRTNJE

Novi model više nema prijenos vrtnje na čistač sita preko zubaca na vijku, nego je prijenos preko mehanizma u bubnju.

 

 


 

ŠIROKI OTVOR
Široki otvor od 75mm za namirnice omogućuje ubacivanje cijelog voća i povrća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

 

 HLADNO PREŠANJE
Sok se cijedi prešanjem pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava sav okus i nutrijente. VerVita PRO lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku. Također, zbog brzine dolazi do raspršivanja soka u sitne kapljice, što uzrokuje brzu oksidaciju, a dobiveni sok se razdvaja na vodenasti dio i pjenu, što kod hladnog prešanja nije slučaj.

 


 
BRZO ISPIRANJE
Ulijte vodu u ulazni lijevak da biste isprali unutrašnjost sokovnika prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova.

 

 


 
VIŠE SOKA BEZ RAZDVAJANJA!
Sok dobiven hladnim prešanjem do 2 dana možete držati u hladnjaku bez značajnog gubitka nutrijenata. Zbog razlike u gustoći hladno prešani sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim miješanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C) i uzrokuje razdvajanje soka na blijedi, prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini. Također, ovisno o namirnici, hladnim prešanjem ćete dobiti 10-50% više soka!

 SMART CAP - ČEP NA IZLAZU ZA SOK
Koristite čep na izlazu za sok za miješanje različitih sokova u posudi za cijeđenje, sprečavanje kapanja soka, te za ispiranje sokovnika između cijeđenja različitih sokova ili prije čišćenja.

 

 


 
RAZNOVRSNOST
Hladnim prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).


 

 

TIH NAČIN RADA
Neusporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!

 

 

 

DODATNA SITA
Uz standardno sito za sok dostupna su i 2 dodatna sita koja dolaze zajedno u paketu - sito za smoothie i sito za sladolede od zamrznutog voća kojemu tijekom izrade možete po želji dodavati orašaste plodove ili sušeno voće. 

 

 

VISOKOKVALITETNI BPA FREE MATERIJALI
Vijak i sito izrađeni su od izuzetno čvrstog i ekološki prihvatljivog ULTEM-a koji se koristi i u medicini. Svi plastični dijelovi napravljeni su od visokokvalitetnog, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne kemikalije BPA (bisfenol A). Tritan je kao siguran materijal odobren od strane US FDA, europske i japanske NSF »Health department for use in food containers«.

 

 

GARANCIJA
Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor i 1 godina na ostale dijelove, uz obavljen redovni godišnji servis.

 

 

 
 
Mehanizam samočišćenja - Sokovnik je potrebno očistiti samo jednom dnevno!

Nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja - cijedite voće i povrće cijeli dan uz samo jedno čišćenje sokovnika!

U ulaznom lijevku nalazi se plastični nož koji onemogućava da se rukom dosegne vijak za prešanje.

Nož je dovoljno oštar da razreže bilo koje voće uz lagani pritisak guralicom, ali ipak ne toliko oštar da biste se na njega mogli porezati.

 

Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja

Gdje god stanovali, postigli smo da vam je sokovnik dostupan na više lokacija u Hrvatskoj. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila ili telefona, preko kontakt obrasca na ovoj stranici, preko web-shopa... uz par razmijenjenih mailova ili telefonski dogovor oko plaćanja sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.

Vrhunsku uslugu i podršku također možete ostvariti kod VerVita partnera u Srbiji i BiH ovlaštenih za prodaju i servis naših uređaja.

Dostava u Sloveniju kao i za Hrvatsku je besplatna, a uz doplatu šaljemo i u sve ostale zemlje EU. 

Naše je veliko iskustvo sa sokovnicima na hladno prešanje od 2009, sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.  Uz VerVita team i iskusno osoblje sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

A servis... vrlo brzo rješavamo rijetke servisne upite

...ako je ikad potreban neki dio, telefonom ili slikom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Zagreba i dođete do nas, većinu kvarova otklonimo za 10-tak minuta, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.


Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer servisi naših uređaja su rijetkost, a najčešće naplaćujemo samo dijelove - usluga servisa do 10min i savjeti su besplatni.  Razmišljamo unaprijed... i opskrbljeni smo svim rezervnim i potrošnim dijelovima, a dugogodišnje iskustvo našeg osoblja omogućava da svaki servis protekne bez strepnji i nedoumica.

Kako bi vam pomogli potaknuti vašu maštu i kreativnost  za zdrav način života sa svakim uređajem poklanjamo knjigu na tu temu

 

DOBITNIK NAGRADE ZA KUHINJSKU INOVACIJU GODINE 2017. ZA KORISNOST, FUNKCIONALNOST I DIZAJN!

 

Cijenu provjerite na našem webshopu ili nas kontaktirajte na:

e-mail: prodaja@vervita.hr

tel. 01/3456-764

mob. 095 5545 206

Dostava je besplatna!

 

Načini plaćanja:

- putem našeg webshopa - plaćanje:

  • pouzećem
  • virmanom-uplatnicom
  • svim karticama jednokratno
  • do 12 rata beskamatno karticama Diners, Amex, PBZ (Maestro, Visa Inspire), ZABA (Mastercard, Visa)

- telefonski pozivom na 01/3456-764 ili 095 5545 206:

  • plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja ili po ponudi

- direktno kod nas na adresi Lanište 1f, Zagreb

  • plaćanje gotovinom
  • sve kartice jednokratno
  • do 12 rata karticama ZABA, RBA, AMEX, PBZ i DINERS (beskamatno)

 

 
  Proizvodi VerVita