Sokovnik VerVita Mini

 

Predstavljamo naš najkompaktniji sokovnik za hladno prešanje - VerVita Mini!

Lagan, lako prijenosan i efikasan suputnik na vašim putovanjima.

Neka vam sokovi uvijek budu nadomak ruke!

U dolasku! U prodaji od 11.7.2022.!

Hladnim prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, koprive, začinskog bilja, nara, đumbira, aronije i dr.
Također možete raditi i razna biljna mlijeka (bademovo, lješnjakovo, sojino, zobeno i dr.).


Sok se cijedi prešanjem pri niskoj brzini, namirnice se ne zagrijavaju, te se značajno usporava oksidacija, a sok zadržava prirodnu boju, okus i nutrijente.

Centifugalni sokovnici pri velikim brzinama  sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom, istovremeno proizvodeći toplinu, što uzrokuje uništavanje nutrijenata i razdvjanje soka na prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini.

Široki otvor za namirnice (75mm) omogućuje ubacivanje cijelog voća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

Dijelovi:


Čišćenje, kao i sama izrada soka su izuzetno lagani i brzi, jer VerVita Mini nema posebno sito, već je ono integrirano u sami poklopac. Nakon cijeđenja soka samo je potrebno sve dijelove isprati pod tekućom vodom, te očetkati metalni dio (sito) na poklopcu!

Zbog malih dimenzija uklopit će se u svaku kuhinju ili vikendicu, te je idealan za ponesti na putovanje ili godišnji odmor, jer kada probate hladno prešane sokove više nikuda nećete htjeti otići bez svog sokovnika!


Specifikacije:
Snaga motora: 180W
Dimenzije: 14.7 x 18 x 44.2 cm
Brzina: 50-80 okretaja u minuti
Težina: 2.4kg
Boja: bijela
Upotreba: samo za kućnu upotrebu
Garancija na motor: 3 godine


Za svaki prodani sokovnik VerVita Mini doniramo 20kn udruzi Jak kao Jakov.

Udruga Jak kao Jakov humanitarna je udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, sa osnovnom djelatnošću prikupljanja i pružanja pomoći oboljeloj djeci i njihovim socijalno ugroženim obiteljima. 

Više o udruzi možete pročitati klikom na logo ispod:

 

 
  Proizvodi VerVita