Sahara sklopivi dehidrator

 

Sahara sklopivi dehidrator je ultimativna kombinacija učinkovitosti i praktičnosti za sušenje i čuvanje vaše omiljene hrane. Kombinirajući dugu povijest dehidriranja hrane sa sklopivim kućištem, optimiziranim zagrijavanjem i protokom zraka, te modernim dizajnom, ovaj uređaj je najbolji način dehidriranja vaše omiljene hrane.

Sahara sklopivi dehidrator ima 7 policapovršinu za sušenje od ukupno od 1m2, a kada ga ne koristite u trenu se može sklopiti na 1/3 svoje veličine kako bi ga mogli pospremiti. Staklena vrata za jednostavni nadzor procesa sušenja.

Sistem sa dva grijača ukupne snage 750W omogućuje brzo sušenje vlažne hrane, a kako se smanjuje količina vlage u   hrani, automatski se prebaci na nižu temperaturu za najoptimalniju učinkovitost dehidriranja i   potrošnje energije. 


Kružni protok zraka u dehidratoru omogućuje najravnomjernije sušenje i tih način rada.

Jednostavno postavite dva vremena i dvije temperature sušenja kako bi se maksimalno prilagodili potrebama pojedine hrane.
Ovaj sustav vam omogućuje da na početku proces dehidriranja započnete s višom temperaturom kako bi se brže postigla željena temperatura u komori, a kasnije ju sustav sam automatski spušta. Tim sustavom se omogućava brže dehidriranje kako bi se što više sačuvali dragocjeni enzimi. Neke namirnice se mnogo bolje dehidriranju na dvije različite temperature.

Hrana koja sadrži mnogo vode (npr. jabuke) će biti mnogo hladnija od zraka koji ju okružuje dok ne izgubi veliki dio svoje vlage. To se događa zato što isparavanje rashlađuje hranu bez obzira na to što ju zagrijavate toplim zrakom. Dehidraciju možete optimizirati tako što ćete postaviti veću početnu temperaturu, te ju zatim smanjiti za završno sušenje. Ovo ubrzava proces dehidriranja bez pregrijavanja hrane. Sahara automatski odrađuje ovaj proces pomoću opcija postavljanja dva različita vremena uz dvije različite temperature.

Možete birati između prikaza temperature u celzijusima (oC) ili farenhajtima (oF). Raspon temperature je od 30oC do 74oC, a svako od dva vremena možete postaviti do 99 sati (ukupno 198 sati). 

Što je u kutiji:

Specifikacije:

Dimenzije dehidratora: š56 x v27,5 x d37cm
Dimenzije sklopljenog dehidratora: š56 x v9,2 x d37cm
Snaga grijača: 750W
Dimenzije polica: š50 x d29,5cm
Broj polica: 7
Razmak između polica: 3cm
Težina dehidratora: 6kg
Težina inox polica: 2,2kg
Garancija za kućnu upotrebu: 3 godine na grijač i upravljačku elektroniku
Garancija za komercijalnu upotrebu: 1 godina na grijač i upravljačku elektroniku
Proizvođač: Brod&Taylor, Williamstown, Massachusetts, SAD

 

 

Načini kupnje:

- putem našeg webshopa - plaćanje:

  • pouzećem
  • virmanom-uplatnicom
  • svim karticama jednokratno
  • do 12 rata beskamatno karticama Diners, PBZ Premium Visa, PBZ (Maestro, Visa), ZABA (Mastercard, Visa)

- telefonski, pozivom na 01/3456-764 ili 095 5545 206:

  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje po ponudi

- direktno kod nas na adresi Lanište 1f, Zagreb:

  • plaćanje gotovinom
  • sve kartice jednokratno
  • do 12 rata karticama ZABA, RBA, PBZ Premium Visa, PBZ i DINERS (beskamatno)


 

 
  Proizvodi VerVita