Sahara sklopivi dehidrator

 

Sahara sklopivi dehidrator je ultimativna kombinacija učinkovitosti i praktičnosti za sušenje i čuvanje vaše omiljene hrane. Kombinirajući dugu povijest dehidriranja hrane sa sklopivim kućištem, optimiziranim zagrijavanjem i protokom zraka, te modernim dizajnom, ovaj uređaj je najbolji način dehidriranja vaše omiljene hrane.

Sahara sklopivi dehidrator ima 7 policapovršinu za sušenje od ukupno od 1m2, a kada ga ne koristite u trenu se može sklopiti na 1/3 svoje veličine kako bi ga mogli pospremiti. Staklena vrata za jednostavni nadzor procesa sušenja.

Sistem sa dva grijača ukupne snage 750W omogućuje brzo sušenje vlažne hrane, a kako se smanjuje količina vlage u   hrani, automatski se prebaci na nižu temperaturu za najoptimalniju učinkovitost dehidriranja i   potrošnje energije. 


Kružni protok zraka u dehidratoru omogućuje najravnomjernije sušenje i tih način rada.

Jednostavno postavite dva vremena i dvije temperature sušenja kako bi se maksimalno prilagodili potrebama pojedine hrane.
Ovaj sustav vam omogućuje da na početku proces dehidriranja započnete s višom temperaturom kako bi se brže postigla željena temperatura u komori, a kasnije ju sustav sam automatski spušta. Tim sustavom se omogućava brže dehidriranje kako bi se što više sačuvali dragocjeni enzimi. S obzirom da određeno voće i povrće u sebi sadrži veći udio vode, potrebna mu je viša početna temperatura kako bi se spriječila fermentacija. Radi tog većeg udjela vode, unutarnja temperatura voća i povrća raste vrlo sporo. Početna viša temperatura prvih par sati neće uništiti dragocijene nutrijente, već samo pomoći raznovrsnim namirnicama da se što brže, bolje i kvalitetnije dehidriraju.

Možete birati između prikaza temperature u celzijusima (oC) ili farenhajtima (oF). Raspon temperature je od 30oC do 74oC, a svako od dva vremena možete postaviti do 99 sati (ukupno 198 sati).

Specifikacije:

Dimenzije dehidratora: š56 x v27,5 x d37cm
Dimenzije sklopljenog dehidratora: š56 x v9,2 x d37cm
Snaga grijača: 750W
Dimenzije polica: š50 x d29,5cm
Broj polica: 7
Razmak između polica: 3cm
Težina dehidratora: 6kg
Težina inox polica: 2,2kg
Garancija za kućnu upotrebu: 3 godine na grijač i upravljačku elektroniku
Garancija za komercijalnu upotrebu: 1 godina na grijač i upravljačku elektroniku
Proizvođač: Brod&Taylor, Williamstown, Massachusetts, SAD

 

 

Načini kupnje:

- putem našeg webshopa - plaćanje:

  • pouzećem
  • virmanom-uplatnicom
  • svim karticama jednokratno
  • do 12 rata beskamatno karticama Diners, Amex, PBZ (Maestro, Visa Inspire), ZABA (Mastercard, Visa)

- telefonski, pozivom na 01/3456-764 ili 095 5545 206:

  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje po ponudi

- direktno kod nas na adresi Lanište 1f, Zagreb:

  • plaćanje gotovinom
  • sve kartice jednokratno
  • do 12 rata karticama ZABA, RBA, AMEX, PBZ i DINERS (beskamatno)


 

 
  Proizvodi VerVita