Blender Eco SuperBlend

 

ISKORISTITE PROMOTIVNI POPUST ZA PRVE KUPCE!

Isporuka od 10.9.2019.!

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA - MOTOR BEZ ČETKICA
Bez erozije četkica motor ima produljeni životni vijek, najmanje 10 puta duže od konvencionalnih motora. Motor bez četkica minimalno se zagrijava, te omogućuje kontinuirani rad bez pregrijavanja.

 

UŠTEDA ENERGIJE UZ DO 50% MANJE BUKE
Bez mehaničkog trenja unutar motora, buka se značajno smanjuje. Uz to smanjuje potrošnju energije do 40%.

 

LED TOUCH SUČELJE
Moderno sučelje na dodir s 5 programiranih ciklusa, touch sliderom sa 8 brzina i tipkom pulse za trenutnu maksimalnu snagu.

 

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI
BPA free posuda od 2 litre od Tritan materijala iznimno je čvrsta i otporna, te podnosi tempereturu do 100°C. Nož od nedrđajućeg čelika sa 6 oštrica ubrzava proces blendanja.

 

GARANCIJA
Kao dokaz vrhunske kvalitete i trajnosti, garancija na motor i upravljačku elektroniku za kućnu upotrebu iznosi punih 7 godina, te čak 2 godine za komercijalnu upotrebu.

 

POSUDA ZA SUHO BLENDANJE I NAMAZE
(nije uključena u paket, prodaje se zasebno) Mala posuda zapremnine 900ml ima ugrađene metlice na poklopcu koje tijekom blendnanja okrećete i odvajate smjesu sa stijenki posude. Idealna je za suho blendanje i guste smjese i namaze. Osim poklopca s ugrađenim metlicama ima i klasičan poklopac s otvorima za paru kod blendanje vrućih sastojaka, te dolazi u kompletu s praktičnom silikonskom špatulom.

 

 
VIDEO GALERIJA
BioChef Atlas Power Blender - Making Ice Cream in Your BlenderUsing the BioChef Atlas Power Blender to Crush IceBioChef Atlas Power Blender - Reis Mehl und Kaffee mahlen
  Proizvodi VerVita