Sajam Hotel & Gastroteh 20.-24.2.2019.!

 
Objavljeno: 19. 02. 2019 - 3:23

Posjetite štand Zdrawi Kutak na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 8, štand broj 4, probajte sokove i smoothie iz VerVita uređaja, a tamo vas čeka i vaučer sa sajamskim popustima na VerVita uređaje!

 

O SAJMU

Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu tradicionalno se održava HOTEL&GASTROTEH, 11. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko – ugostiteljske opreme.
 
Središnji gastro događaj održat će se od 20. do 24. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu, u istom terminu sa Zagrebačkim sajmom nautike, Danima lova i ribolova i Festivalom maslina.
 
Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije, lova, ribolova i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.
 
Na jednom mjestu povezat ćemo sve proizvođače, distributere i izlagače koji mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.
 
Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH, svoje sudjelovanje potvrdio je i veliki broj inozemnih izlagača.
 
Brojna publika koja posjećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem za široku publiku. Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.
 
Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb prezentirat će znanja i vještina učenika. Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja. Tu su i prezentacije i degustacije autohtonih proizvoda, a hrvatski OPG-ovi nudit će svoje eko proizvode po atraktivnim sajamskim cijenama.

http://www.zv.hr/sajmovi-7/hotel-gastroteh-2515/2515

 
  Zanimljivosti