PROLJETNI DETOKS IZAZOV 2022 s Dunjom Gulin!

 
Objavljeno: 04. 03. 2022 - 1:07

Kreni s nama na proljetni detoks izazov 2022., osjeti lakoću uma i tijela, nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks koji traje 21 dan!

Nakon vrlo uspješnih prošlogodišnjih detoks izazova koji su mnogima otvorili novi svijet zdravih navika, vrijeme je da ponovo svi zajedno krenemo u  proljetni detoks izazov koji počinje na prvi dan proljeća, u ponedjeljak 21.3.2022. i traje tri tjedna (do 10.4.2022.)

Zašto krenuti? Veliki broj polaznika mojih on-line detoks programa od 2016. godine te popularnost mog priručnika Detoks od A do Ž koji se od 2017. sve do danas odlično prodaje, pokazuju da sve veći broj ljudi osjeća da im je jednom do dva puta godišnje potrebno resetiranje tj. kraći period tokom kojeg će tijelu dati priliku da se odmori od nekvalitetene hrane i neurednih navika jedenja.

Ovaj detoks izazov je upravo to- vrijeme koje ćeš uzeti za sebe i tvoj povratak zdravim navikama!

Što je sve uključeno u Proljetni detoks izazov 2022:

 • Nagrade! 
 1. Glavna nagrada je Dehidrator hrane VerVita XL 6 polica (u suradnji s VerVita Hrvatska)
 2. Kuharica Slatki Vegan (Dunja Gulin)
 3. Ručna sjeckalica Mavo (u suradnji s VerVita Hrvatska)
 4. Kuharica Doručak (Dunja Gulin)
 5. 1x Vrećica za biljna mlijeka (u suradnji s VerVita Hrvatska) 
 • Više od 50 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom deset dana ovog izazova, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka, upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije. Sve materijale šaljem odjednom, prije početka programa. Namirnice koje ćemo koristiti nisu ekstremno skupe, dostupne su u trgovinama i većina korištenih sastojaka su sezonski & lokalni. Program se sastoji od dva tekuća i jednog krutog obroka što znači da ujutro i navečer pijemo kremaste smoothije i srčemo fine juhice, a u sredini dana uživamo u bogatim ručkovima! Svi recepti su veganski tj. nećemo pripremati jela od namirnice životinjskog porijekla. Jedina oprema koja ti nužno treba je kakav-takav blender!
 • Facebook grupa napravljena samo za proljetni detoks izazov 2022 omogućit će nam da komuniciramo u svako doba dana (i noći), da šeramo fotke uspjelih (i ponekog neuspjelog!) obroka i da se međusobno motiviramo. Uz fejs sve ide lakše! smile
 • Šest Zoom druženja još će nas više povezati, dan za danom pratit ćemo kako nam ide, pružat si podršku i postavljati pitanja. Trajanje Zoom sastanaka je od 21-22h i to u sljedećim terminima: nedjelja 20.3., ponedjeljak 21.3., srijeda 23.10., nedjelja 27.3., nedjelja 3.4. i nedjelja 10.4. Za one koji propuste neki od termina, bit će dostupna snimka sastanka!
 • Kupon za popust od 10% na ukupan iznos računa u bio&bio trgovinama i na biobio.hr (za prijave do utorka 15.3.2022.)
 • Kupon za popust na cjelokupan asortiman VerVita Hrvatska
 • Kupon za popust od 10% na Tui-na masažu by Dubravka Zalepugin Navitas

Koja je cijena Proljetnog detoks izazova? Za sve sudionice cijena je 250kn. Nakon što se prijaviš i obaviš uplatu, pričekaj četvrtak 17.3. kada ćeš dobiti sve potrebne materijale i linkove.

Tko je Dunja? Autorica popularnog priručnika Detoks do A do Ž i još desetak kuharica https://dunjagulin.com/kuharice/  i zdravom se prehranom bavi već više od 15 godina. Više možeš pročitati na https://dunjagulin.com/

Veselimo se svakom novom polazniku i svakom novom izazovu koji ćemo zajedno proći na putu prema zdravim navikama!

 
  Zanimljivosti