Akademija HRANA KAO LIJEK – HRANA KOJA MIJENJA ŽIVOT

 
Objavljeno: 29. 04. 2022 - 3:40

Otac medicine, Hipokrat, još je davnih dana naglašavao koliko je prehrana bitna u očuvanju zdravlja – „ Hrana kao lijek ". Pravilnim odabirom i kombinacijom namirnica možemo prevenirati razvoj bolesti i poboljšati uspjeh u bržem liječenju i oporavku.

Proljeće je vrijeme promjena i buđenja. Zove li i Vas proljeće na promjene? Osjećate li manjak energije? Umor? Nadutost? Alergije?

cijena: 250,00 kn 

12.5.2022.,četvrtak,18:00-21:00 

Lokacija: VerVita d.o.o. (Lanište 1f, Zagreb)

Voditelj: mr.ph. Sandra Pavić Drašković, fitoaromaterapeut
Broj polaznika ograničen: max 30 polaznika

Akademija je namijenjena za sve osobe koje žele naučiti koje su to namirnice koje alkaliziraju, čiste i regeneriraju tijelo, obnavljaju energetski nivo, uklanjaju umor, pomažu prevenirati bolesti i vratiti tijelo u balans. Zamišljeno je da prvo naučimo koje su to namirnice te kako ih pravilno kombinirati. Pravilna kombinacija je od izuzetne važnosti jer možda u Vašoj prehrani koristite puno dobrih i zdravih namirnica ali ne postižete željene rezultate. Ispravnom kombinacijom namirnica možemo izbjeći neke od nuspojava kao što su nadutost, plinovi, bolovi, umor ali i dobiti pravu ljekovitost onoga što nam zdrava hrana nudi. Za kraj ćemo kušati ukusni i zdravi smoothie.

POSEBAN GOST RADIONICE je mladi arhitekt Marko Babić, 30. godina, koji se bori s rakom kostiju. Marko će nam ispričati svoje iskustvo s promjenom načina prehrane, kako uz promjenu prehrane podnosi kemoterapiju i da li osjeća benefite promjenom prehrambenih navika.  

O voditelju radionice:

Sandra Pavić Drašković je magistra farmacije i fitoaromaterapeut koja je nakon karcinoma debelog crijeva s metastazama na jetri uz temeljitu promjenu prehrane više od 4.5 godine zdrava

 
  Zanimljivosti