Detoks retreat na otoku Rava (03.-10.09.2017.)

 
Objavljeno: 02. 06. 2017 - 12:26

Detoks retreat za potpuno pročišćavanje tijela i duha, revitalizacija u sedam dana.

DETOX OBROCI

Hranu će s puno ljubavi, iskustva i znanja pripremati DUNJA GULIN (www.dunjagulin.com)

Očekuju vas tri slasna i hranjiva obroka snevno napravljena od cjelovitih namirnica biljnog porijekla, bez glutena i šećera, namijenjena odmaranju tijela od toksina i aktiviranju probave i imuniteta.

Primjer jelovnika:

  • Doručak: topla limunada, chia topla čokolada
  • Ručak: miso juha s wakame algama, kvinoja tabbouleh, humus, sirovo korjenasto povrće, blanširano zeleno povrće, začinjeni umak od sezama, detoks čaj od sjemenki komorača
  • Večera: miješana zelena salata, kroketi od prosa, majoneza od indijskih oraščića

 

YOGA

Ujutro i popodne, nekoliko sati dnevno, kroz razne tehnike (asane, pranayame, yoga nidra, meditacije) yoga će poticati i podržavati cjelokupni proces detoksa i revitalizacije, naučiti vas kako se okrenuti prema sebi, prema unutra, i doći u doticaj sa svojim unutrašnjim izvorima mira i zadovoljstva.

Yogu vodi LJUBICA VITLOV BOBAN (www.centartara.com)

 

Cijena retreata je 4200kn po osobi, od toga 700kn prilikom prijave. U cijenu je uključeno sve od dolaska na Velu Ravu do odlaska s Rave.

Obavezne prijave na:

+385 95 596 0279 ili vilazd.vb@gmail.com

 

Prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta (10 osoba). Smještaj je u velikoj sobi s 4 kreveta, te manjim sobama za 2 osobe.

Predviđeni dolazak na Ravu je brodom koji kreće iz Zadra u 16:00h, a dolazi u 17:30h.

Na Ravi će vas dočekati brod koji će vas prevesti do kuće. Predviđeni povratak s Rave je brodom koji u nedjelju kreće u 13:30h i u Zadru je u 15:55h.

 

O RAVI:

Rava je mali otok netaknute prirode u zadarskom arhipelagu, smješten između Iža i Dugog otoka. Kuća u kojoj se održava seminar je u uvali Golubovac, u divljini, desetak metra od mora, udaljena od najbližih susjeda oko 2km. Ima vlastitu solarnu energiju i pitku vodu kišnicu.

Otok obiluje zelenilom, samoniklim jestivim i ljekovitim biljem, ima lijepu stazu za pješačenje, predviđene su svakodnevne šetnje, plivanje u kristalno čistom moru...

 

O SMJEŠTAJU (VILA GOLUBICA): https://vilazdvb.wixsite.com/ravagolubica

 
  Zanimljivosti