VerVita na sajmu Hotel & Gastroteh od 21.-25.02.2018.!

 

VerVita i ove godine sudjeluju na HOTEL&GASTROTEH, 10. međunarodnom sajmu gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa od 21. do 25. veljače 2018. na Zagrebačkom velesajmu!

Posjetiteljima sajma pripremati ćemo prefine hladno cijeđne sokove i smoothie iz odličnih VerVita uređaja, a posjetitelji će moći uživati u vrhunskim radionicama izrade zdravih napitaka i prefinih bezglutenskih slastica te se informirati o kućnim uređajima za izradu napitaka, dok će se ugostitelji na našem štandu moći informirati o vrhunskoj ugostiteljskoj opremi za uvođenje segmenta zdravih napitaka u njihove objekte, uz našu akcijsku sajamsku ponudu usluga za obuku njihovih zaposlenika za izradu samih napitaka te ostale popratne usluge.

Na štandu VerVite i Zdrawog kutka zatražite svoj vaučer s popustima na VerVita uređaje!

Pozivamo sve Zagrepčane, te sve one koji će tih dana boraviti u Zagrebu da nas posjete u paviljonu 8, te se odlično provedu na ovome prefinom gastronomskom sajmu!


O sajmu

Od 21. do 25. veljače 2018. godine održava se HOTEL&GASTROTEH, jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme.
 
Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.
 
Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.
 
Brojna publika koja posjećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem namijenjenim širokoj publici.
 
Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.
 
Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:

  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje 
  • Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba 
  • CRO TOP 10 - natjecanje najboljih hrvatski kuhara; na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.
  • Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije) 

U istom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike.

Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.
 
Veselimo se susretu sa Vama!

Radno vrijeme sajma za posjetitelje:

  • 10:00 - 19:00 sati, srijeda - subota
  • 10:00 - 18:00 sati, nedjelja

​Cijene ulaznica:

  • ulaznica za jednokratni posjet 30,00 kn
  • ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata i umirovljenika 20,00 kn
  • stalna ulaznica 80,00 kn

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobren je popust od 20 % na jedinične cijene ulaznica.

 
  Sokovi vijesti